joi, 25 noiembrie 2021

Smirna, tamaie & spirulina


Sapun  AYURVEDIC, destinat tuturor tipurilor de ten, atat pentru corp cat si pentru fata. 
Realizat prin procedeul "LA RECE", pastreaza proprietatile ingredientelor. Contine unturi si uleiuri de cea mai buna calitate, lasand dupa utilizare o piele hranita, curata, luminoasa.

 Compozitie: unturi si uleiuri saponificate (masline, palmier, cocos,Shea, cacao, ricin, argan), ulei esential de litsea cubeba, pudra de spirulina, extract de smirna si tamaie in ulei de argan.

Smirna- o rasina pretioasa, cu aroma reconfortanta, se remarca prin proprietatile antiinflamatoare , cicatrizante, antiinfectioase asupra pielii. Rasina de smirna se obtine din coaja arbustului originar din Somalia si Etiopia. Cand coaja este taiata, arborele emana o rasina galbuie. Foarte apreciata in lumea antica, folosita ca medicament de greci, egipteni si chinezi, este mentionata in Vechiul Testament ca fiind utilizata in celebrarile liturgice crestine.

Tamaia- cunoscuta si sub denumirea de Frankincense, este obtinuta din arborele Boswellia carterii. Rasina extrasa este folosita din antichitate in ritualurile religioase, pentru a aduce jertfa zeilor, pentru fumigarea bolnavilor, pentru alungarea spiritelor rele. Folosita in sapunuri, are proprietati cicatrizante, regeneratoare ale pielii, anti-angic, tonice.

Spirulina-alga marina ce creste spontan de milioane de ani in lacurile din zonele tropicale. Bogata in proteine, aminoacizi, vitamine si numeroase elemente bioactive, spirulina este apreciata pentru efectul nutritiv forte ce contribuie la intarzierea imbatranirii cutanate si protectia colagenului pielii.

Ulei esential Litsea Cubeba- recunoscut pentru proprietatile sale terapeutice, are un miros placut citric, usor floral, proaspat si intens.

Gramaj-100g/buc.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu