joi, 25 noiembrie 2021

Manjishta, tamaie si smirna

 Smirna, o rasina pretioasa, cu aroma reconfortanta, se remarca prin proprietatile antiinflamatoare, cicatrizante, antiinfectioase asupra pielii. Rasina de smirna se obtine din coaja arbustului originar din Somalia si Etiopia. Cand coaja este taiata, arborele emana o rasina galbuie. Foarte apreciata in lumea antica, folosita ca medicament de greci, egipteni si chinezi, este mentionata in Vechiul Testament ca fiind utilizata in celebrarile liturgice crestine.

 Tamaia, cunoscuta si sub denumirea de Frankincense, este obtinuta din arborele Boswellia carterii. Rasina extrasa este folosita din antichitate in ritualurile religioase, pentru a aduce jertfa zeilor, pentru fumigarea bolnavilor, pentru alungarea spiritelor rele. Folosita in sapunuri, are proprietati cicatrizante, regeneratoare ale pielii, anti-angic, tonice.

 Pudra de MANJISHTA, folosita in mod traditional in Ayurveda, contine o mare varietate de antioxidanti, ajutand la sustinerea sanatatii pielii. Imbunatateste textura si tonusul pielii, ajuta la eliminarea cosurilor, petelor, punctelor negre, calmeaza mancarimea. Are proprietati antiinflamatoare, antioxidante si anti-acneice.

 Ulei esential Litsea Cubeba-recunoscut pentru proprietatile sale terapeutice, are un miros placut citric, usor floral, proaspat si intens.

Unturile si uleiurile saponificate de masline, cocos, palmier, ricin, argan, Shea, cacao, lasa o piele fina, hranita.

Gramaj-100g/buc.


 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu