sâmbătă, 12 octombrie 2019

Sapun cu TAMAIE & MANJISHTA



Sapun Ayurvedic, destinat tuturor tipurilor de ten atat pentru corp cat si pentru fata. 
Realizat prin procedeul "LA RECE", pastreaza proprietatile ingredientelor. Contine unturi si uleiuri de cea mai buna calitate, lasand dupa utilizare o piele hranita, curata, luminoasa.
Compozitie: unturi si uleiuri saponificate (masline, palmier, cocos, ricin, Shea, cacao, argan), tamaie Hojari, ulei esential de tamaie, pudra ayurvedica manjishta.


Tamaia, cunoscuta sub denumirea de Frankincense sau Olibanum, este o rasina pe care arborele de Boswellia carterii o secreta pentru a-si vindeca ranile din scoarta. Acest copacel, caruia ii plac solurile calcaroase, este orginar din Africa si Orientul Mijlociu.
Rasina extrasa era folosita inca din antichitate in ritualurile religioase pentru a aduce jertfa zeilor, pentru fumingarea bolnavilor, pentru alungarea spiritelor rele.
Tamaia calmeaza mintea, ajuta la o respiratie profunda, este excelent pentru a fi utilizata in meditatie.
In vechiul Egipt, femeile foloseau tamaia impreuna cu mirul in masti pentru intinerire a pielii.
Incorporata in sapunuri naturale, confera acestora proprietati cicatrizante, regeneratoare a pielii, anti-anging, anti-vergeturi, tonice si astringente.

Manjishta este o pudra ayurvedica obtinuta din radacina arborelui  Manjishta (Rubia cordifolia), ideala in caz de acnee, cosuri, eczeme, dermatite, pistrui si vitiligo. 
Folosita in mod traditional in Ayurveda, contine o mare varietate de antioxidanti, ajutand la sustinerea sanatatii pielii si a unui ten clar. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu