vineri, 4 mai 2018

Sampon URZICA $ MATASE NATURALA

Sampon ANTIMATREATA

O formula noua, imbunatatita!
In ce consta noutatea? Am inlocuit complet in reteta apa distilata cu otet natural de mere, completand astfel calitatile curative. Este ceva mai deschis la culoare din cauza otetului, dar concentratia de extract de urzica este neschimbata. Evident primeaza calitatea si nu aspectul. PH-ul este diminuat tot datorita otetului, ceea ce reduce din duritatea samponului.
Compozitie: ulei de masline, ulei de ricin, unt de Shea, unt de cacao, ulei de cocos, ulei de palmier, extract de urzica in ulei de masline, matase naturala, otet natural de mere.
Foarte eficace impotriva matretii, intaririi radacinii parului! Poate fi utilizat si impotriva dermatitei seboreice, rezultatele in aceasta afectiune fiind satisfacatoare, in multe cazuri a ajutat, dar nu la toata lumea, cunoscut fiind ca dermatita se vindeca foarte greu.
Mod de folosire: Se aplica pe parul ud, masand bine radacina. Face o spuma bogata datorita continutului mare de ulei de cocos si ricin, curata foarte bine. Dupa spalare se clateste cu apa calda din abundenta, iar in cazul parului normal si uscat e nevoie sa folositi un balsam natural.
Se pastreaza intr-o sapuniera cu gratar, evitand contactul cu apa (continutul mare de glicerina rezultat in urma reactiei de saponificare absoarbe apa).
Se consuma ca un sapun normal, deci ajunge aproximativ pentru 2 luni.
Termenul de garantie al samponului este de 2 ani.
Data fabricatiei: aprilie 2018 .
Gramaj: 90-100g/buc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu