vineri, 18 decembrie 2015

Crema ten sensibil

O crema de zi lejera, hidratanta, antirid, cu miros fin si textura usoara. Ingredientele sunt bine tolerate de tenurile sensibile sau iritate.
Este potrivita si pentru tenurile mixte sensibile care au pielea deshidratata in afara zonei T.
Compozitie:
-ulei de Luminita serii Bio Virgin-un ulei pretios, apreciat pentru efectul regenerator si antirid, ce incetineste procesul de imbatranire a pielii, ii reda supletea si elasticitatea. Este ideal pentru ingrijirea pielii sensibile, pentru netezirea ridurilor si in aplicatii anti-aging.
-gel Aloe Vera bio-un adevarat panaceu pentru piele, cunoscut pentru efectul calmant, reparator, hidratant si cicatrizant.
-apa de Tei Bio-are efect calmant asupra pielii, este antiinflamator si decongestionant. Este benefic pentru ingrijirea pielii sensibile sau iritate. Este folosit pentru imbunatatirea aspectului pielii, netezirea tenului.
-esseSol- filtru solar mineral (protectie UVA si UVB)-ingredient natural activ de protectie solara, care prezinta proprietati remarcabile in cadrul gamei de protectie solara non-chimica.
-bisabolol natural-obtinut prin izolarea din fractiuni a uleiului esential de musetel- este recunoscut pentru virtutile sale multiple, ca reparator si calmant al pielii, cicatrizant, antibacterian si antiinflamator. Foarte util in aplicatii pentru ingrijirea pielii sensibile, fragile, iritate, deteriorate.
-extract concentrat din samburi de grapfruit-o solutie de origine naturala cu proprietati bactericide si fungicide, formulata special pentru conservarea cosmeticelor.
-emulsifiant Olliva-derivat din uleiul de masline, permite realizarea cremelor cu textura fina, onctuoasa, cu o buna afinitate pentru piele. Favorizeaza hidratarea de lunga durata si absorbtia progresiva a activelor in piele, fara senzatie grasa.

Mod de aplicare: se aplica o cantitate mica pe tenul foarte curat, se maseaza usor.

Termen de garantie: minim trei luni de la livrare-o prepar numai la comanda.

Prezentare: doze 50 ml.






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu