miercuri, 23 decembrie 2015

Crema ten GRAS

O crema usoara, non-grasa, cu efect de hidratare, vitaminizare, de intarire a barierei naturale de protectie a pielii, usor seboregulator si antiage. Dupa aplicare se absoarbe repede si nu lasa pelicula grasa.
Compozitie:
-Ulei de Jojoba bio-are o compozitie asemanatoare sebumului uman si astfel o compatibilitate deosebita cu pielea. Patrunde cu usurinta in piele si nu lasa pelicula grasa, fiind potrivit pentru tenul gras.Protejeaza impotriva deshidratarii, este emolient, intareste bariera hidrolipidica a pielii. Sporeste vitalitatea si supletea pielii.
-gel Aloe Vera-un adevarat panaceu pentru piele, cunoscut pentru efectul calmant, reparator,
hidratant si cicatrizant.
-extract de castravete Bio-plin de vitamine si oligoelemente, este excelent pentru ingrijirea tenului gras, avand proprietati hidratante, astringente, de echilibrare a secretiei de sebum. Confera luminozitate si suplete pielii.
-BHA-acid salicilic natural (extract din salcia neagra-coaja)-antimicrobian si antiacneic forte, contribuie semnificativ la regenerarea celulara, actioneaza impotriva microbilor implicati in formarea acneei
-Apa de Hamamelis Bio-cunoscuta pentru efectul tonic, astringent si purifiant, este o alegere potrivita pentru tenul gras. Favorizeaza circulatia, amelioreaza problemele legate de insuficiente venoase.
-esseSol- filtru solar mineral (protectie UVA si UVB)-ingredient natural activ de protectie solara, care prezinta proprietati remarcabile in cadrul gamei de protectie solara non-chimica.
-bisabolol natural-obtinut prin izolarea din fractiuni a uleiului esential de musetel- este recunoscut pentru virtutile sale multiple, ca reparator si calmant al pielii, cicatrizant, antibacterian si antiinflamator. Foarte util in aplicatii pentru ingrijirea pielii sensibile, fragile, iritate, deteriorate.
-cosgard-asigura conservarea eficienta a produselor cosmetice bio.
-emulsifiant Olliva-derivat din uleiul de masline, permite realizarea cremelor cu textura fina, onctuoasa, cu o buna afinitate pentru piele. Favorizeaza hidratarea de lunga durata si absorbtia progresiva a activelor in piele, fara senzatie grasa.
-ulei esential de Bergamota-pe langa parfumul sau deosebit de apreciat ce emana prospetime, uleiul de bergamota este recunoscut pentru efectul tonic si purifiant.

Mod de aplicare: se aplica seara o cantitate mica pe tenul curat, cu miscari circulare ce favorizeaza absorbtia. Pielea va fi hranita si placut parfumata.

Termen de garantie: minim trei luni de la livrare-o prepar numai la comanda.

Prezentare: doze 50 ml.









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu