duminică, 20 decembrie 2015

Crema SHEA&Q10-ten normal, uscat

O crema de zi usoara dar bogata, cu active ce amelioreaza in primul rand conditia uscata a pielii. Ingredientele selectate formeaza un complex activ hidratant si antirid.
Compozitie:
-unt de Shea bio-este regasit in nenumarate aplicatii cosmetice datorita proprietatilor sale exceptionale: stimularea epitelizarii, hranirea tesutului cutanat, protectia pielii impotriva factorilor de mediu, reducerea iritatiilor, netezeste ridurile si reduce semnele de imbatranire ale pielii.
-ulei de Argan bio virgin-un ulei pretios, bogat in fitosteroli si antioxidanti, extrem de apreciat pentru proprietatile sale antiage, regeneratoare reparatoare si nutritive ce confera pielii un aspect mai tanar, mai ferm, mai intinerit.
-unt de cacao BIO-se regaseste in compozitia nenumaratelor produse cosmetice datorita continutului bogat in substante nutritive, polifenoli, antioxidanti si vitamine. Cu aroma sa fina, specifica si textura foarte placuta, untul de cacao aduce o serie de beneficii pentru piele.
-gel Aloe Vera-un adevarat panaceu pentru piele, cunoscut pentru efectul calmant, reparator, hidrat
ant si cicatrizant.
-coenzima Q10-un activ cosmetic antioxidant forte,  recunoscut pentru protectia deosebita pe care o confera pielii impotriva imbatranirii premature. Limiteaza degradarea colagenului pielii si contribuie la reducerea profunzimii ridurilor.
-esseSol- filtru solar mineral (protectie UVA si UVB)-ingredient natural activ de protectie solara, care prezinta proprietati remarcabile in cadrul gamei de protectie solara non-chimica.
-vitamina E-de origine vegetala 100% este un antioxidant puternic. Este apreciata ca activ anti-aging si pentru intgrijirea pielii mature.
-uree cosmetica-hidratant eficace, umectant, cu o capacitate notabila de a lega apa in piele.
-colagen vegetal-activ cosmetic apreciat pentru efectul de netezire si protectie cutanata, conferind suplete si elasticitate pielii, sporindu-i fermitatea. Contribuie la mentinerea hidratarii optime si incetineste aparitia ridurilor.
-ulei esential de Palmarosa-este apreciat pentru efectul de stimulare a circulatiei si de drenare limfatica. Are proprietati antibacteriene si antifungice de exceptie.
-glicerina vegetala-este un agent hidratant regasit in nenumarate produse cosmetice de ingrijire a pielii. Faciliteaza retinerea apei in tesutul cutanat, este emolient si catifelant.
-extract concentrat din samburi de grapfruit-o solutie de origine naturala cu proprietati bactericide si fungicide, formulata special pentru conservarea cosmeticelor.
-emulsifiant Olliva-derivat din uleiul de masline, permite realizarea cremelor cu textura fina, onctuoasa, cu o buna afinitate pentru piele. Favorizeaza hidratarea de lunga durata si absorbtia progresiva a activelor in piele, fara senzatie grasa.

Mod de aplicare: se aplica o cantitate mica pe tenul foarte curat, se maseaza usor.

Termen de garantie: minim doua luni de la livrare-o prepar numai la comanda.

Prezentare: doze 50 ml.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu