miercuri, 16 decembrie 2015

Crema de zi ARGAN&Q10

O crema de zi bogata in active cu efect antioxidant, antiage, hidratant, regeneratoare si nutritive. Este potrivita pentru tenul normal. Se absoarbe usor, lasa pielea hidratata, catifelata si fin parfumata.


Compozitie:
-ulei de Argan bio virgin-un ulei pretios, bogat in fitosteroli si antioxidanti, extrem de apreciat pentru proprietatile sale antiage, regeneratoare reparatoare si nutritive ce confera pielii un aspect mai tanar, mai ferm, mai intinerit.
-gel Aloe Vera-un adevarat panaceu pentru piele, cunoscut pentru efectul calmant, reparator, hidrat
ant si cicatrizant.
-coenzima Q10-un activ cosmetic antioxidant forte,  recunoscut pentru protectia deosebita pe care o confera pielii impotriva imbatranirii premature. Limiteaza degradarea colagenului pielii si contribuie la reducerea profunzimii ridurilor.
-vitamina E-de origine vegetala 100% este un antioxidant puternic. Este apreciata ca activ anti-aging si pentru intgrijirea pielii mature.
-esseSol- filtru solar mineral (protectie UVA si UVB)-ingredient natural activ de protectie solara, care prezinta proprietati remarcabile in cadrul gamei de protectie solara non-chimica.
-ulei esential de Bergamota-pe langa parfumul sau deosebit de apreciat ce emana prospetime, uleiul de bergamota este recunoscut pentru efectul tonic si purifiant.
-extract concentrat din samburi de grapfruit-o solutie de origine naturala cu proprietati bactericide si fungicide, formulata special pentru conservarea cosmeticelor.
-emulsifiant Olliva-derivat din uleiul de masline, permite realizarea cremelor cu textura fina, onctuoasa, cu o buna afinitate pentru piele. Favorizeaza hidratarea de lunga durata si absorbtia progresiva a activelor in piele, fara senzatie grasa.

Mod de aplicare: se aplica o cantitate mica pe tenul foarte curat, se maseaza usor.

Termen de garantie: minim doua luni de la livrare-o prepar numai la comanda.

Prezentare: doze 50 ml.







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu