joi, 17 decembrie 2015

Crema de noapte SHEA&Q10


O crema concentrata in elemente nutritive, regeneratoare, anti-imbatranire si revitalizanta. Crema se potriveste pentru orice tip de ten, mai putin pentru tenul gras sau cu tendinte acneice.
Compozitie:
-unt de Shea bio-este regasit in nenumarate aplicatii cosmetice datorita proprietatilor sale exceptionale: stimularea epitelizarii, hranirea tesutului cutanat, protectia pielii impotriva factorilor de mediu, reducerea iritatiilor, netezeste ridurile si reduce semnele de imbatranire ale pielii.
-ulei de Argan bio virgin-un ulei pretios, bogat in fitosteroli si antioxidanti, extrem de apreciat pentru proprietatile sale antiage, regeneratoare reparatoare si nutritive ce confera pielii un aspect mai tanar, mai ferm, mai intinerit.
-Ulei de Jojoba bio-are o compozitie asemanatoare sebumului uman si astfel o compatibilitate deosebita cu pielea. Patrunde cu usurinta in piele si nu lasa pelicula grasa, fiind potrivit pentru tenul gras.Protejeaza impotriva deshidratarii, este emolient, intareste bariera hidrolipidica a pielii. Sporeste vitalitatea si supletea pielii.
-coenzima Q10-un activ cosmetic antioxidant forte,  recunoscut pentru protectia deosebita pe care o confera pielii impotriva imbatranirii premature. Limiteaza degradarea colagenului pielii si contribuie la reducerea profunzimii ridurilor.
-vitamina E-de origine vegetala 100% este un antioxidant puternic. Este apreciata ca activ anti-aging si pentru intgrijirea pielii mature.
-Retynil palmeate- este o forma a vitaminei A ce are stabilitate superioara retinolului, si odata intrat in piele este transformat in retinol. Este un regenerator forte, promoveaza epitelizarea si keratinizarea. Este preventiv si curativ antiimbatranire.
-ulei esential de Bergamota-pe langa parfumul sau deosebit de apreciat ce emana prospetime, uleiul de bergamota este recunoscut pentru efectul tonic si purifiant.

Mod de aplicare: se aplica seara o cantitate mica pe tenul curat, cu miscari circulare ce favorizeaza absorbtia. Pielea va fi hranita si placut parfumata.

Termen de garantie: minim sase luni de la livrare-o prepar numai la comanda.

Prezentare: doze 50 ml.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu