miercuri, 16 decembrie 2015

Crema ANTIACNEICA

ANTIACNEICA, HIDRATANTA-TEN NORMAL SI GRAS 

O crema de zi fina, bogata in elemente nutritive si benefice pentru piele, cu efect antiacneic, hidratant, antiimbatranire si refermizant. Este potrivita in special pentru tenul matur, normal si gras.


Compozitie: -ulei de Neem bio virgin-antibacterian,antifungic, antiviral. Foarte util in tratamentul unor boli ale pielii, al eczemelor, cicatricilor, uleiul de Neem ajuta la disparitia simptomelor cauzate de pielea acneica, iritata, fiind in acelas timp un regenerator cutanat.
-ulei de Jojoba bio virgin-are o compozitie asemanatoare sebumului uman si astfel o compatibilitate deosebita cu pielea. Patrunde cu usurinta in piele si nu lasa pelicula grasa, fiind potrivit pentru orice tip de ten. Protejeaza impotriva deshidratarii, este emolient, intareste bariera hidrolipidica a pielii. Intareste tesuturile conjuctive, previne aparitia ridurilor. Eficace pentru ingrijirea pielii sensibile, fragile, delicate, mentine supletea si elasticitatea pielii. Atenueaza ridurile, intarzie procesul de imbatranire cutanata.
-BHA-acid salicilic natural (extract din salcia neagra-coaja)-antimicrobian si antiacneic forte, contribuie semnificativ la regenerarea celulara, actioneaza impotriva microbilor implicati in formarea acneei. Extractul actioneaza impotriva germenilor Staphylococcus aureus si Propionibacterium acnes, doi reprezentanti ai florei microbiene tegumentare implicati in formarea acneei.
-esseSol- filtru solar mineral (protectie UVA si UVB)-ingredient natural activ de protectie solara, care prezinta proprietati remarcabile in cadrul gamei de protectie solara non-chimica.
--coenzima Q10-un activ cosmetic antioxidant forte,  recunoscut pentru protectia deosebita pe care o confera pielii impotriva imbatranirii premature. Limiteaza degradarea colagenului pielii si contribuie la reducerea profunzimii ridurilor.
-bisabolol natural-obtinut prin izolarea din fractiuni a uleiului esential de musetel- este recunoscut pentru virtutile sale multiple, ca reparator si calmant al pielii, cicatrizant, antibacterian si antiinflamator. Foarte util in aplicatii pentru ingrijirea pielii sensibile, fragile, iritate, deteriorate.
-apa de lavanda bio-benefica pentru ingrijirea tenului cu tendinte acneice, sensibil, iritat, deteriorat sau afectat de soare ori de mici arsuri, are actiune calmanta si reconfortanta.
-ulei esential tea tree bio-este purifiant, antiseptic, folosit cu succes in caz de acnee, eruptii cutanate.
-cosgard-asigura conservarea eficienta a produselor cosmetice bio.
-emulsifiant Olliva-derivat din uleiul de masline, permite realizarea cremelor cu textura fina, onctuoasa, cu o buna afinitate pentru piele. Favorizeaza hidratarea de lunga durata si absorbtia progresiva a activelor in piele, fara senzatie grasa.

Mod de aplicare: se aplica o cantitate mica pe tenul foarte curat, se maseaza usor.
Termen de garantie: minim doua luni de la livrare-o prepar numai la comanda.

Prezentare: doze 50 ml.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu