duminică, 29 martie 2015

URZICA-Urtica dioica

 "Un medic a aratat odata intr-un discurs la radio ca urzica - numita si urzica-creata, urzica- mare sau urzica-de-padure - este una dintre cele mai bune plante de leac pe care le avem. Deci daca oamenii ar sti ce efect tamaduitor are, n-ar mai cultiva decat urzici. Din pacate sunt foarte putini cei care cunosc acest lucru. Urzica este curativa incepand de la radacina, continuand cu tulpina si frunzele si terminand cu florile" (Maria Treben- Sanatate din farmacia Domnului).

Proprietatile terapeutice ale acestei miraculoase plante m-au determinat sa realizez sampoanele NATURALINT cu o concentratie mare de extract de urzica. Primavara si toamna, in desele mele drumetii prin padurile din zona, departe de civilazitie, imi umplu rucsacul cu urzici proaspete. si nu numai pentru sampoane! Nu ratez cura de dezintoxicare de primavara cu infuzie de urzici, sau preparate in diverse moduri. Bogate in vitamine, substante minerale, aminoacizi, fortifica organismul! Va recomand sa le culegeti din padure sau pajisti departe de sosele! Asa faceti si o drumetie, si le consumati cu incredere!

De ce sampoane solide cu urzici?

Urzica are efecte miraculoase in vindecarea dermatitei seboreice, activeaza circulatia la nivelul scalpului, intarind radacina firului de par. Pielea capului va fi curata, parul bogat, sanatos, lucios!

Ar fi atatea de spus despre aceasta planta!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu