luni, 27 octombrie 2014

Balsam pentru par cu ARGAN & SHEA

 BALSAM NATURAL 100%

Un balsam conceput pentru hidratarea si regenerarea firelor de par, foarte bogat in unturi si uleiuri de cea mai bune calitate, avand un PH cuprins intre 4,5-7.
Contine: Ulei de Argan, unt de Shea, ulei de ricin, unt de cocos, glicerina vegetala, ulei esential Ylang-Ylang, apa minerala plata, emulsifiant vegetal Varisoft, emulsifiant vegetal Condisoft, vitamina E vegetala, acid lactic natural, conservant extract din samburi de grapfruit.

Hranitorul Ulei de Argan, cunoscut sub denumirea de "aurul marocan" creste exclusiv in sud-vestul Marocului) are efecte miraculoase asupra parului. Are un continut inalt de acizi grasi nesaturati care ajuta la revigorarea naturala a stratului lipidic al parului. Este fiabil nu doar in prevenirea uzurii si ruperii parului datorita efectelor benefice impotriva pierderilor de umiditate, dar intareste parul  si ii ofera o doza semnificativa de hidratare.
Efectele benefice ale uleiului de Argan:
-hranire intensa si netezire, acesta pastrandu-si supletea, stralucirea si forma o perioada neasteptat de indelungata;
-uleiurile sunt absorbite imediat in par, lasand o pelicula protectoare;
-este dovedit ca sporeste persistenta vopselei si previne decolorarea;
-protejeaza parul impotriva radiatiilor UV.
Acest ulei se gaseste in produsele cosmetice de top!

Untul de Shea ajuta la hidratarea parului uscat, de la radacina pana la varfuri si ii ofera stralucire. Bogat in vitaminele A,E si F, untul de Shea repara parul degradat si fragil si previne despicarea varfurilor.

Uleiul de ricin atat de cunoscut pentru efectele benefice asupra parului, ajuta la prevenirea deteriorarii parului, cresterea acestuia, ingrosarea firului de par care incepe sa se subtieze, confera stralucire si hidratare, previne despicarea varfurilor.

Recomandat: parului normal si uscat, vopsit, degradat.

Mod de aplicare:
Dupa ce te-ai spalat pe cap, scurge parul de apa cat poti de mult. Pune balsam in palma (cam cat o moneda) si intinde-l pe par, incepand de la varfuri (aceasta zona este, de regula, cea mai uscata) si pana la radacina. Cu ajutorul unui pieptan cu dinti rari, descurca parul, astfel incat balsamul sa "imbrace" toate suvitele. Nu este nevoie sa pui balsam de par pe scalp. Lasa-l sa actioneze cel putin 3 minute si indeparteaza-l cu apa calda din belsug.
Cu cat parul este mai degradat, cu atat trebuie lasat sa actioneze mai mult!!!!!
.
Durata de garantie este de aprox. 2 luni de la livrare(il produc inainte cu o zi de a-l livra). 
A se pastra ferit de caldura, lumina, umiditate!




Pret 22 ron/100 ml  

Un comentariu:

  1. Buna seara!
    In aceasta seara m am spalat cu acest balsam si sapunul de urzica.Absolut minunate!!!!Am un par superb, in sfarsit buclele sunt definite,eu am parul cret.Inainte m am spalat cu sapun de alep, f bun dar ma descurcam greu fara balsam.Multumesc din suflet!!!RECOMAND

    RăspundețiȘtergere