marți, 17 iunie 2014

Sapun MORCOVI-CATINA

Sapun NATURALINT 100% natural, realizat manul prin procedeul "LA RECE".

      Un sapun delicat, care poate fi folosit atat pentru corp cat si pentru fata, in special pentru tenul uscat, tern, matur, devitalizat.. Avand la baza suc proaspat de morcov si ulei de catina, doua ingrediente naturale cu proprietati deosebit de benefice pentru piele, cu un continut mare de vitamine si antioxidanti, sapunul stimuleaza regenerarea, hraneste si protejeaza pielea de agresiunea factorilor externi.

Contine: unt de Shea, unt de cacao, ulei de catina, unt de cocos, ulei de masline, ulei de palmier, suc proaspat de morcovi, ulei esential de portocale.

Uleiul de catina stimuleaza regenerarea celulara, fiind eficient pentru arsuri, rani, dermatite, degeraturi. Foarte bogat in vitaminele E si A, incetineste procesul de imbatranire a pielii.
Sucul pur de morcovi 100% natural, foarte bogat in vitamina A, revitalizeaza, regenereaza, vitaminizeaza si tonifica pielea.
Untul de Shea, obtinut din nucile  arborelui Shea-Karite (Ghana, Burkina Faso, Benin), stimuleaza regenerarea celulara, previne imbatranirea tenului, are proprietati hidratante si nutritive excelente pentru ten.
Untul de cacao repara si hidrateaza in profunzime, fiind nelipsit in produsele cosmetice. Diminueaza ridurile si alte semne de imbatranire prematura a pielii, conferindu-i o structura catifelata si o stralucire naturala.
Untul de cocos, foarte indicat pentru pielea sensibila si uscata, curata excelent si confera sapunului o spuma bogata. Contine un procent ridicat de antioxidanti care previn imbatranirea pielii si care constituie un filtru UV natural.
Uleiul de palmier, obtinut din pulpa fructului de palmier, contine numerosi acizi grasi, vitamine ( A si E ),antioxidanti si alti fitonutrienti.
Uleiul de masline este un foarte bun hidratant, atrage umezeala si o pastreaza, creand la suprafata pielii un filtru permeabil, care permite pielii sa respire, sa transpire si in acelasi timp ii mentine hidraterea.
Argila albastra si argila rosie atat de bogate in minerale,  curata tenul in profunzime, conferindu-i suplete si stralucire.

Gramaj: 90 - 100 g.

Pret: 10 lei/buc.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu