duminică, 8 decembrie 2013

BALSAM PAR CU ALOE VERA

     Un produs care se impunea a fi realizat dupa sampoanele regeneratoare si antimatreata. Ce-i drept cam tarziu, mi-a luat ceva timp pentru testari!
      Balsamul este foarte bogat in substante nutritive, hidratante, regeneratoare si nu e obligatorie folosirea dupa fiecare spalare. Dar asta depinde de podoaba capilara a fiecaruia. Se aplica pe lungimea firului de par, insistandu-se la varfuri,  dupa spalare si stergere cu prosopul. Astfel il puteti folosi o perioada mai lunga de timp! Dupa aplicare se lasa sa actioneze 5-10 min, dupa care se clateste cu apa calda. Fiind un produs natural 99,4%, termenul de garantie e de aproximativ doua luni. E indicat a fi ferit de caldura, lumina, umezeala. Se livreaza in doze de 100 ml, suficient pentru 2 luni ( il produc inainte cu o zi de livrare).
      Bogat in unt de Shea, ulei de Jojoba, unt de cocos si glicerina vegetala, cu un discret parfum dat de uleiul esential Ylang-Ylang,  balsamul completeaza regenerarea parului, il hraneste, hidrateaza, ii confera luciu si elasticitate.
      Prezinta o afinitate remarcabila fata de keratina parului, contribuind la netezirea acestuia. Pieptanarea se face usor, firul fiind elastic nu se rupe. Confera parului si unefect antistatic.

      Gelul de ALOE VERA este un energizant pentru par, ii confera volum, vitalitate si stralucire. Ajuta la restructurarea fibrei capilare pentru parul fragil si deshidratat. Gelul de ALOE VERA stimuleaza cresterea parului, fiind un remediu eficient si pentru mancarimea pielii scalpului si matreata. Are proprietati regenerative, fiind un remediu ideal pentru caderea parului.

De ce 99,4%? Toate produsele cosmetice care au in compozitie apa, ape florale, etc. sunt expuse bacteriilor, fungiilor. De aceea, toate contin conservanti. Singurul conservant sintetic validat de ECOCERT in produsele BIO si care intruneste standardele COSMOS este conservantul Cosgard. Compozitia acestuia este: 78-86% alcool benzilic, 8-15%  acid salicilic, 3-5% glicerina, 1-4% acid ascorbic.
 Numai cosmeticele anhidre nu contin conservanti!



Pret 22 ron/doza 100ml


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu