duminică, 24 noiembrie 2013

Crema exfolianta cu ALOE VERA


Exfoliant NATURALINT natural(100%) pentru ten sensibil, acneic

        Supranumita "planta miraculoasa" sau "medicament natural" aloe vera este folosita pentru proprietatile sale de peste 4000 de ani.Profita de beneficiile plantei-minune, care poate vindeca afectiunile pielii, de la uscaciune severa si imbatranire prematura pana la inflamatii puternice.
        Eficienta in tratarea pielii uscate si crapate, ajuta la regenerarea celulara si imbunatateste circulatia de la nivelul dermului.Indeparteaza celulele moarte, ceea ce face ca pielea sa devina mai fina, mai catifelata. Lumineaza petele maronii, grabeste vindecarea acneei, distruge bacteriile
datorita aminoacizilor, zincului si vitamina E. Stimuleaza producerea de colagen.
Folosit cel putin o data pe saptamana, exfoliantul cu un PH de 4-5, nu numai ca ajuta la curatarea pielii, dar o si trateaza! Are o formula NONGRASA, nu contine unturi sau uleiuri. 
Agentul exfoliant: samburi de caise macinati.
Se aplica pe fata, gat, decolteu, prin masari usoare. Se indeparteaza usor cu apa calduta. Dupa aproximativ 10 minute se aplica o crema cirespunzatoare tenului, recomandarea mea este sa folositi o crema naturala cu gel ALOE VERA.
Termenul de garantie este de minim 2 luni de la data livrarii (il produc cu o zi inainte de livrare, conservant extract din samburi de grapfruit).
A se pastra la loc intunecos, ferita de caldura si umiditate!


PRET 22 ron/50ml













Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu