vineri, 8 noiembrie 2013

BALSAM par SHEA&JOJOBA


Conditionator natural (99.4%) pentru par cu unt de Shea



Un adevarat rasfat pentru podoaba capilara!
Contine: unt de Shea, ulei de Jojoba, unt de cocos, glicerina vegetala, ulei esential Ylang-Ylang, vitamina E vegetala, apa minerala plata, emulsifiant Varisoft(obtinut din rapita si palmier), acid lactic natural, conservant Consgard (singurul aprobat de ECOCERT).
Regenereaza parul, hraneste, hidrateaza, confera luciu, elasticitate.
Recomandat parului normal, degradat, vopsit.
 Prezinta o afinitate remarcabila fata de Keratina parului, contribuie la netezirea firelor de par, care devin descalcite, usor de pieptanat. Confera un usor efect antistatic.PH-ul este apropiat de cel al pielii, respectiv 4,5-5,5.
Se aplica dupa spalare, pe parul scurs de apa, pe toata lungimea firului de par, insistandu-se la varfuri. Se lasa sa actioneze 5-10 minute, dupa care se clateste cu apa calda.

De ce 99,4%? Toate produsele cosmetice care au in compozitie apa, ape florale, etc. sunt expuse bacteriilor, fungiilor. De aceea, toate contin conservanti. Singurul conservant sintetic validat de ECOCERT in produsele BIO si care intruneste standardele COSMOS este conservantul Consgard. Compozitia acestuia este: 78-86% alcool benzilic, 8-15%  acid salicilic, 3-5% glicerina, 1-4% acid ascorbic.
 Numai cosmeticele anhidre nu contin conservanti!

Nota: Balsamul se prepara inainte cu o zi de livrare, termenul de garantie este de aproximativ 2 luni. A se feri de caldura, umiditate, lumina.

Pret 22 ron/100ml






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu