vineri, 28 noiembrie 2014

Sapun "GREEN SEA"


Sapun NATURAL 100%-impotriva acneei, psoriazisului

Compozitie: Sare de mare (50%), unt de cocos, ulei de palmier, ulei de masline, ulei de ricin, spirulina, ulei esential de lavanda.

Sarea de mare, in proportie de 50 %, imprumuta sapunului proprietati terapeutice, si un placut miros ce te duce cu gandul la mare. Detoxifianta, cicatrizanta, exfolianta, sarea de mare in combinatie cu unturile si uleiurile din compozitie este ingredientul ideal pentru a-ti lasa o piele fina, curata ca lacrima!
Spirulina este o specie de alga cu un continut ridicat in vitamine, minerale si proteine. In industria cosmetica, spirulina este un soi de produs minune care are efecte miraculoase asupra tenului. Astfel, spirulina regenereaza celulele pielii, reduce porii dilatati, netezeste ridurile, avand totodata si un efect de detoxifiere. Confera pielii un aspect tanar si sanatos.
Uleiul esential de lavanda, cunoscut din antichitate pentru efectele miraculoase, pe langa mirosul deosebit, are si proprietati antiseptice si antibacteriene.

Recomandat tenurilor normale si grase. 

Important: pentru prelungirea duratei de viata, este recomandat ca sapunurile naturale sa fie pastrate intr-o sapuniera care sa permita scurgerea apei.  Avand un continut bogat in glicerina, acestea se inmoaie in contact cu apa.
Pret 11 lei/buc. ( 90-100)g

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu