luni, 27 octombrie 2014

Balsam pentru par cu KERATINA

BALSAM NATURAL 99,4%  (par fragil, subtire)

Un balsam conceput pentru hidratarea si regenerarea firelor de par, foarte bogat in unturi si uleiuri de cea mai bune calitate, avand un PH cuprins intre 4,5-7.

Contine:  unt de Shea, unt de cocos, ulei de ricin,, apa minerala plata, keratina vegetala, emulsifiant vegetal Varisoft, emulsifiant vegetal Condisoft, acid lactic natural, ulei esential, conservant Cosgard.

Keratina vegetala este o substanta microproteica obtinuta din grau, compusa din aminoacizi similari cu cei prezenti in par. Este un activ reputat pentru ingrijirea parului ca fortifiant si protector cu efecte imediate.

Untul de Shea ajuta la hidratarea parului uscat, de la radacina pana la varfuri si ii ofera stralucire. Bogat in vitaminele A,E si F, untul de Shea repara parul degradat si fragil si previne despicarea varfurilor.

Untul de cocos patrunde in firul de par, il protejeaza si il hidrateaza.

Uleiul de ricin atat de cunoscut pentru efectele benefice asupra parului, ajuta la prevenirea deteriorarii parului, cresterea acestuia, ingrosarea firului de par care incepe sa se subtieze, confera stralucire si hidratare, previne despicarea varfurilor.

Recomandat: parului fragil, subtire, degradat.

Mod de aplicare:
Dupa ce te-ai spalat pe cap, scurge parul de apa cat poti de mult. Pune balsam in palma (cam cat o moneda) si intinde-l pe par, incepand de la varfuri (aceasta zona este, de regula, cea mai uscata) si pana la radacina. Cu ajutorul unui pieptene cu dinti rari, descurca parul, astfel incat balsamul sa "imbrace" toate suvitele. Nu este nevoie sa pui balsam de par pe scalp. Lasa-l sa actioneze cel putin 3 minute si indeparteaza-l cu apa calda din belsug. In cazul parului gras, se lasa 2-3 minute sa actioneze.
Cu cat parul este mai degradat, cu atat trebuie lasat sa actioneze mai mult!!!!!

De ce 99,4%? Toate produsele cosmetice care au in compozitie apa, ape florale, etc. sunt expuse bacteriilor, fungiilor. De aceea, toate contin conservanti. Singurul conservant sintetic validat de ECOCERT in produsele BIO si care intruneste standardele COSMOS este conservantul Consgard. Compozitia acestuia este: 78-86% alcool benzilic, 8-15%  acid salicilic, 3-5% glicerina, 1-4% acid ascorbic.
 Numai cosmeticele anhidre nu contin conservanti!

Durata de garantie este de cel putin 2 luni de la livrare (il produc inainte cu o zi de a-l livra). 
A se pastra ferit de caldura, lumina, umiditate!




Pret 23 ron/100 ml  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu