miercuri, 14 mai 2014

RADACINOSUL

SAMPON NATURAL DIN EXTRACT DE RADACINA DE URZICA

Urzica este fara doar si poate cel mai utilizat ingredient natural pentru ingrijirea parului. Cel mai des se foloseste infuzia de frunze, cu efecte binecunoscute pentru combaterea matretii. 
Efectele frunzei de urzica sunt clar eclipsate de cele ale radacinii acestei plante care imbunatateste foarte mult troficitatea firului de par. Ca atare, preparatul de urzica ideal este extractul din frunze si radacina.  Aceasta favorizeaza cresterea unor fire de par mai sanatoase, prin stimularea "radacinii", calmeaza inflamatia si combate infectiile de la nivelul scalpului, da stralucire parului. 
Contine: ulei de ricin, unt de Shea, unt de cacao, ulei de masline, unt de cocos, ulei de palmier, ulei esential de rozmarin si lavanda, extract din radacina de urzica in ulei de masline, infuzie din frunze si tulpina de urzica.
Atat extractul din radacina cat si infuzia sunt preparate din urzici proaspete, culese de mine, din flora montana. E necesara o perioada de acomodare a pielii capului cu acest sampon, e posibil ca cei cu pielea sensibila sa resimta usoare mancarimi (3-4 spalari).
Recomandat pentru toate tipurile de par.
Indicatii: pentru conditionarea parului si scalpului e bine sa utilizati un balsam natural  (mai ales in cazul parului uscat).
Pastrare: intr-o sapuniera cu gratar, pentru a nu veni in contact cu apa.
Termen de valabilitate: 2 ani ( aprilie 2016).

Gramaj=100g/buc.

Pret= 11lei/buc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu